Instameet la ATOM – the space

Hei, hei!

Cineva m-a invatat, ca proaspat mutata in Bucuresti, important este sa incepi sa cunosti lumea cu aceleasi aspiratii ca ale tale; iar in Bucuresti se organizeaza destul de des evenimente de acest gen, unde poti intalni acel tip de persoane care te pot ajuta in dezvoltarea ta ca om, dar si pe plan profesional. La urma urmei, invatam cate putin de la fiecare suflet care ne traverseaza existenta si ramanem ca o suma a tuturor interactiunilor pe care le avem de-a lungul timpului; cel putin eu, sunt ca un burete in ceea ce priveste energiile oamenilor.

Astfel, sambata trecuta am fost prezenta la ATOM – the space in cadrul evenimentului de tip instameet menit sa aduca in acelasi spatiu comunitatea de pe Intagram. Am intalnit oameni faini, cu energie pozitiva si dornici mai mult de dezvoltare personala decat profesionala; pentru ca la final, asta conteaza cu adevarat.

La ATOM am experimentat pentru prima data virtual reality si anume, am schiat(nu o faceti dupa un pahar de cocktail cu alcool;) )!

In acest weekend ATOM – the space gazduieste primul targ antreprenorial al comunitatii Bucharest Business Club; pentru mai multe detalii acceseaza evenimetul BBC Fair #1 – Winter Edition

cristina pintilie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s