Albirea dinților, acasă

Buna ziua; de vreo 2 zile v-am tot promis postarea legata de albirea dintilor, acasa.

Acum doi ani am fost Ambasador Colgate si cum nu s-a ales nimic de acest titlu valabil doar in mediul online fiindca asa se fac treburile, doar pentru promovare(don`t ask why) am decis sa am grija de zambetul care totusi mi-a adus acest titlu.

Bineinteles ca inainte de a incerca acest tratament, am intrebat si un medic specialist; nana mi-a sugerat sa nu fac acest pas, poate ca acum nu voi avea probleme, insa cu trecere timpului, tratamentul imi va afecta sanatatea dintilor. I-am multumit respectuos pentru sfaturi, iar la putin timp mi-am comandat tratamentul.

Asa cum v-am spus si in video, acesta dureaza 10 zile. Benzile trebuie sa fie aplicate, de preferat, in fiecare dimineata, inainte de a ne spala pe dinti. Intr-adevar, rezultatele se vad dupa primele 3 zile si nimic rau pana aici. In cazul meu, dupa a 6-a si a 7-a utilizare am simtit o usoara sensibilitate la aerul rece, ceea ce m-a determinat sa intrerup pentru o perioada tratamentul de albire, insa dintii mei deja capatasera nuanta de alb dorita.

Pe site-ul celor de la albirea-dintilor.com gasiti produsele originale Crest 3D White. Tratamentele sunt disponibile in mai multe variante de intensisate in functie de cantitatea de peroxid continuta.

In perioada tratamentului, da, puteti sa consumati vin rosu si sa va bucurati de tigara de dimineata, la cafea or prosecco for breakfast.

Sper ca v-am lamurit anumite aspecte cu privire la albirea dintilor acasa. Daca mai aveti si alte intrebari, le astept cu drag.

cristina pintilie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s