B L O O M I N G

Buna dimineata! Am scris vreo cateva randuri si le am sters de doua ori pentu ca ma tot legam de vremea ciudata(mai schimbatoare ca mine) din acest weekend dar cum nu-s Busu, m-am calmat:)) Totusi, ma mir si eu ca tot omul; cum Doamne sa ninga intre doua zile ”perfect insorite”?

Vineri am apucat sa fac cateva sute de poze in bataia soarelui care era gata-gata sa apuna. Lumina m-a fermecat, mai ales ca se combina perfect cu voalul bluzei nude si pantalonii albi; iar pe background, copacii proaspat infloriti care completau atmosfera feerica.

Primavara e despre inflorire. Compunerile copilariei erau impanzite de frumuseatea acestui anotimp, despre natura care reinvie, in fiecare an tot mai minunat. Primavara e despre culori pastelate, despre puritatea pe care acestea o inspira si despre starea de bine care se instaleaza din nou in sufletele noastre intr-un coltisor si care infloreste pana ne loveste nostalgia toamnei.

Scoate ti hainele in culori posomorate si inunda ti dulapul de haine in culori cat mai vesele care sa ti aminteasca cat de frumoasa este viata!

cristina pintilie (5)

PS: In aceasta dupa amiaza, de la 16:30, ne vedem la concursul national Miss Moinesteanca!

cropped-header12dd

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s