SUNDAY SUNNY-DAY

Duminica, luna februarie, vreme de primavara.

Listening to @Coldplay – Hymm for the weekend

Ceea ce pe la 9 dimineata parea o zi prost aleasa din cauza norilor din Bacau, s-a dovenit a fi o duminica frumoasa. Astazi, dupa multi ani, m-am reintors in Iasi cu ai mei. #familysunday

Bineinteles ca prima oara am fost in Palas. Dupa ce ne-am mutat dintr-o parcare in alta, am luat la pas mall-ul Palas dintr-un capat intr-altul :)), pana am invatat locul fiecarui magazin si am descoperit ca da, era o iesire care ducea din mall direct in parcul din spate. Am iesit la fix pentru asfintit, pe care l-am prins in cateva cadre pe treptele Palatului Culturii.

Usor, usor, am ajuns in Piata Tricolorului -mi-a venit o idee de poza dar sora-mea mi-a taiat-o din prima ca ”nu-i buna” :D- no, si o fost musai sa trecem si pe la Cuvioasa Parascheva -doar avem bacul la vara- haha, nu neaparat. Dar am fost coplesita, mai mult sau mai putin, emotional.

Sa nu va mai spun ca noi, oameni cu simtul orientarii neobisnuit de dezvoltat (mda, nu), ne-am gandit sa coboram in parcare cu alt lift, din alta parte ca de`!, tot in parcarea aia ajungeam; si am ajuns pe la Q, in timp ce masina era undeva pe la E. Dar nici ca ne-am fi dus inapoi in mall; am continuat sa mergem prin parcare si tot ce aveam in cap erau clipurile alea cu clovnii criminali din parcarile subterane :)) pana mama a pus picioru-n prag ca si asa mergeam aiurea, ca am ajuns de vreo doua ori la M, si am luat primul lift spre ‘suprafata’.

Cineva spunea ca nu mai ai ce sa faci prin Iasi…ceea ce nu-i de infirmat, dar daca ai persoanele potrivite cu tine, orice lucru sau oras banal, se poate transforma intr-o amintire de neuitat.

cristina pintilie 78

 

 

cropped-header12dd

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s