THANK YOU

Ce puteam sa fac in prima zi din al 19-lea an din viata mea daca nu poze? (abia astept sa citesc asta peste zece ani:)) )

Am facut cateva poze cu Georgiana si m-am gandit sa fac si o postare. Nu va retin mult. Vreau doar sa va multumesc pentru suuutele de mesaje si postari, chiar daca v-am raspuns la fiecare in parte..lucru pe care nu l-am facut anul trecut. De data asta mi-am rupt cateva secunde, din timpul meu, pentru fiecare…asa cum ati facut si voi. Desi majoritatea nu ma cunoasteti, mi-ati dat cateva secunde din timpul vostru, ceea ce este o comoara in ziua de azi. De la unii chiar nu ma asteptam 🙂 Apreciez!

Al 18-lea an care a trecut, cred ca a fost cel mai asteptat an dar si cel de la care am invatat cele mai multe lucruri; anul in care m-am schimbat…anul care mi-a adus cele mai frumoase surprize. Anul care mi-a demonstrat ca totul se poate implini daca ai incredere! Multumesc celor care mi au fost alaturi si m au spijinit dar si celor care si-au jucat bine rolul ;)) !

Tot ce mi-ati dorit, va doresc si eu; sa aveti sanatate multa, sa fiti fericiti, sa vi se indeplineasca toate dorintele! Si, sa credeti in visul vostru; intr-o zi il veti atinge!

18, thanks for the lessons; 19, I`m ready

wlc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s