Glamour Street Fashion Show-breathtaking experience

De ce? Pentru ca am facut parte din echipa Alinei Ceusan si pentru ca vreo patru pahare de Prosecco nu au avut niciun efect:))

Nici nu stiu cu ce sa incep…stiti poveste cu inscrierea din postarile mele din timpul etapei votului online…dar marea agitatie abia ieri a inceput. Dupa ce ne-am cunoscut la Chef`s Experience, ne-a venit super usor sa ne gasim cand am ajuns la Stejarii Country Club …ne grupam cate doua si plecam dupa celelelte si tot asa. Nebunie totala. Ne-am inscris, apoi am plecat la make-up si coafat…acolo alta problema ca nu stiam ce sa imi faca:))..trecand peste, se apropia ora repetitiei generale si cu cat zaboveam mai mult printre toate fetele alea faine, care mai de care mai accesorizata, mai trendy, tot mai tare mi se parea ca am cea mai banala tinuta. Anyway, pe masura ce se apropia startul eventului, entuziasmul crestea. Acuma nu stiu daca din cauza ca dintr-un moment intr-altul urma sa aflam marea castigatoare sau ca urma sa scap de sandalele alea cu toc.:))

Eventul a inceput cu #glamsmilestyle, a inceput feeria care era accentuata de rochia de vis pe care am primit-o de la cei de la Colgate. A urmat defilarea a celor 100 de fete. Muzica, fotografi, blitzuri, aplauze…

Stateam toata echipa si asteptam sa aflam care urmau sa fie cele zece finaliste…10, 9, 8, 7…3.. „Alina, dar nici una de la noi?!” dupa care Alexandra plina de incredere imi spune ca „Lasa, o sa iei tu primul loc”. Ma uit stramb la ea si ii zic „N-are cum”; nu apuc sa termin propozitia ca se aude in sala vocea lui Sore „Locul 1[…]Cristina Pintilie[…]” POFTIM??! Ma uit la Alina cu uimire si imi zice de doua ori sa ma duc pe scena ca am castigat! Am ajuns pe scena…eram total aeriana..nu stiam ce sa zic, voiam sa multumesc continuu…restul a fost breathtaking. Sa o vad pe Alina incurajandu-ma de pe margine strigand cheers…fetele care s-au bucurat pentru mine…breathtaking au fost secundele alea in care o vedeam pe mama cu lacrimi in ochi incercand sa-si faca loc prin multime ca sa ajunga cat mai repede la mine sa ma imbratiseze…cand tata mi-a spus ca ma iubeste…cand stiam ca sora-mea a fost langa mine la fiecare pas.

Multumesc mult! In primul rand mamei care mi-a dat imboldul de care aveam nevoie ca sa ma inscriu la Alina, tata si Ema care au fost alaturi de mine, lui Iulian care m-a sustinut de oriunde a fost, Alinei pentru ca a crezut in mine si mi-a dat sansa sa fac parte din acest concurs…tutoror celor care m-au votat! Va multumesc!

PS: astept pozele de la Alina:)) soon an upgrade

wlc

Un gând despre “Glamour Street Fashion Show-breathtaking experience

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s