Hello, October!

Octombrie?! Atat de repede?! Asa se pare…Dar dupa vremea asta nehotarata, nu stiu ce sa zic; acum arde soarele de zici ca-i iunie, acum e frig de parca trebuie sa sarbatorim revelionul. Oricum, timpul curge la fel pentru toti, dar e alegerea noastra daca vrem sa traim in trecut, in viitor ori sa traim clipa.

Am inceput ultimul an de liceu, stresul sta pe capul nostru and it won`t leave:)) iar eu am ales sa ma mai deconectez putin facand niste poze ca si asa nu am mai facut de mult. Kinda missed that. Am asteptat sa dea putin soarele ca altfel nu erau grade de stat afara in fusta si am plecat la Palatul Ghika. Bineinteles ca nu am facut in interiorul lui, ci doar afara si in parcul ce-l gazduieste si-i poarta numele. E parcul in care altii vin doar sa sa plimbe, pe cand eu, am crescut cumva prin el, mai ales iarna, cand eram mica si mergeam sa ne dam cu sania, sacul, pe panta mare sau ca de trei ani, acusi patru, il cutreier dimineata si la amiaza cand termin orele, ca sa nu mai zic de sutele de poze, facute pe fiecare alee, banca, particica de iarba:)) Mi-am luat cizmele overknee de la Boutique Chic, fusta din piele, puloverul dusty-pink supercozy si o pereche de cercei vintage. The results:

dusty pink 308 dusty pink 101 dusty pink 056 dusty pink 117 dusty pink 113 dusty pink 041   dusty pink 071 dusty pink 078  1

2

dusty pink 126 dusty pink 211  3

dusty pink 133 dusty pink 219

PS: Nu uitati sa ma votati in concursul organizat de cei de la revista GLAMOUR, Glamour Street Fashion Show! #teamA

cKzNTn4m75

Un gând despre “Hello, October!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s